Empresa

TastaTu és un projecte que neix al Mercat de Galvany (Barcelona) l’any 2016. Allà obrim la nostra petita parada on dia a dia oferim als nostres clients els millors productes. A TastaTu Galvany hi podeu trobar una curada selecció de formatges catalans, olis i  làctics de gran qualitat.

TastaTu Mataró  neix a prop del mar,  al caliu del sol del Maresme, de la brisa del mar, de l’olor de pèsols i maduixes... fruit de la nostra passió per la cuina casolana de mercat i de qualitat.

Amb la dieta Mediterrània com a gran referent cuinem una gran varietat de plats amb productes frescos i de primera qualitat: amanides, paelles, fricandós, pollastres, croquetes, bacallà amb samfaina o el nostre flam 100% casolà. 


També posem a la teva disposició una gran selecció de vins i caves, que van des de la DO Alella, típic de les nostres terres, fins a la DO Ribera del Duero.

Tot això sota l’atenta mirada, la direcció i la passió de la nostra cap de cuina i copropietària, Ariadna Fornas, i de l’encarregat de botiga i copropietari, Gerard Izquierdo.

L’Ariadna, la nostra xef, neix en una família catalana del Maresme, on el bon menjar i els productes de la terra  són el centre de totes les reunions familiars. Amb grans referents culinaris a casa troba la seva passió en els fogons i encamina els seus estudis de Direcció en Cuina en una de les millors escoles de Barcelona, Els Jesuïtes de Sarrià.

Completa la seva formació en els fogons del Càtering Mercè, el Restaurant Borsalino, la Taberna Gastronòmica Llamber o la Rostisseria Beltran d’entre altres.