xarcuteria

embotits i formatges

Comencem parlant dels nostres formatge! Sabor, cos i artesania són els millors adjectius per descriu-rels. TastaTu treballa amb dos grans formatgeries catalanes, Betara i Ubach.

Betara està situat al Lluçanès. Terra de tradició ramadera, de grans muntanyes com el Pedraforca i de boscos de pi vermell, proporcionen a la formatgeria els elements necessaris per elaborar-los.

Formatge amb romaní: Fet amb llet d’ovella i embolicat amb autèntic romaní d’herbolari, es combinen les notes intenses del formatge amb les fresques i aromàtiques de l’herba.

El pur d’ovella del Pirineu: formatge guardonat repetidament als premis World Cheesse Adwards de textura suau, escorça tancada i de sabor intens, és el formatge perfecta per acompanyar amb un bon vi! 

L’ecològic d’ovella: Basat en dos principis fonamentals qualitat i matèria prima natural, neix aquest formatge. Un producte que ens proporciona un 70% més d’àcids grassos OMEGA 3, més vitamines i més minerals que cap altre.

El pur de cabra del Pirineu: un dels clàssics catalans, bo per naturalesa i amb un aroma únic. De textura cremosa i gust particular de nous fan d’aquest formatge l’èxit assegurat!

Cabra llet crua: Quan les coses es van bé no cal dir massa. Sabor concentrat, acidesa, color marfil i de textura tancada, el formatge dels bons formatges.  

El de cervesa: Que hi ha millor que un formatge acompanyat d’una bona cervesa? Doncs el nostre formatge de cabra amb un toc de cervesa artesanal! D’escorça personal, notes làctiques potents i de textura tova.

L’ecològic de cabra: El formatge més natural de Betara, elaborat amb llet de cabra provinent de ramaderia ecològica. D’escorça florida, textura tancada i de color blanc pur, ideal per acompanyar amb melmelada de tomàquet!

El de vaca madurat: Escorça neta i compacte, gust intents i lleugerament salat, de maduració mitjana, l’opció perfecta per gaudir en qualsevol moment.

 

Ubach Formatges és una petita formatgeria situada a Vic, Osona. Família de tradició artesanal des de 1939. Paciència, delicadesa i qualitat són els pilars de l’empresa.

Vaca pastura: Com no ha de ser bo aquest formatge si les vaques només s’alimenten de pastura fresca de la muntanya?! Formatge amb un gust peculiar i inigualable! D’escorça compacte i textura intensa.

Formatge ‘’de l’arc’’: L’escollit per tots aquells que han de cuida les quantitats de sal en la seva dieta. De textura compacte i sabor suau.

Garrotxa de cabra: De color cendra i de gust potent. Un formatge de llibre!